Salade met Makreel

lente ui-knolselderij-radijs

Een heerlijke en gezonde maaltijdsalade in een paar minuten klaar.

Schil een knolselderij en snij hem in kleine blokjes. Kook de knolselderij in water en zout beetgaar (ca. 6 min).

Meng de gekookte knolselderij met de rucola.

Was de radijsjes en de lente-ui en snij ze in dunne plakje. Voeg dit bij de salade.

Maak een dressing van yoghurt en citroensap en breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing door de salade.

Maak de gerookte makreel schoon en verdeel de makreel over de salade.

Eet smakelijk!

Salade met makreel voor 2 personen:
1/2 knolselderij
75 gr rucola
4 radijsjes
2 lete-uitjes
1 gerookte makreel
2 el yoghurt
sap van een 1/2 citroen
peper en zout

 

 

Share