Heb jij genoeg van alle dieten?

Er is een periode geweest dat ik, letterlijk en figuurlijk, zelf niet lekker in mijn vel zat. Ik heb Dystrofie en ben uiteindelijk in een rolstoel beland. Van 3 keer sport in een week, naar hele dagen zitten. Ik at alles wat los en vast zat. Ik was 18 kilo aangekomen. Door geluk, doorzettingsvermogen, de juiste medicijnen en therapie ben ik langzaam weer beter geworden. Op een gegeven moment kon ik zelf weer het heft in handen nemen. Ik kon weer lopen en kon weer gaan genieten van het leven. Ik was alleen niet gelukkig met het uiterlijk dat ik had gekregen tijdens de periode dat ik stil had gezeten. Er zijn veel mensen die net als jij en ik van de extra kilo’s af willen.

Het is tijd om te veranderen

Je wil wel veranderen, maar weet jij welke voeding gezond is en waar je wel van afvalt en waarvan niet? Inmiddels weet ik dat. Mijn kennis en ervaring heb ik gebruikt, samen met gezond verstand om er achter te komen dat diëten niet helpen. Wil jij ook veranderen? Ik ga je helpen! Mijn ervaring wil ik met je delen zodat jij ook kunt gaan genieten van je leven. Door dezelfde veranderingen en methoden toe te passen die bij mij gewerkt hebben ga jij ook afvallen en je gezonder voelen. Je zult gaan genieten. Mij is het gelukt terwijl ik volop geniet van het leven. Als ik het kan dan kan jij het ook!

 

Zonder je in het zweet te sporten toch een gezond lichaam

Door mijn beperking kan ik niet zwaar sporten, maar ik ben toch 18 kilo afgevallen en voel mij vol energie en gezond. Mijn eczeem komt alleen nog terug als ik verkeerde voeding eet. Ik geniet van het leven en ik ben al 2 jaar niet ziek geweest. De Chinese jurk die je hiernaast ziet was tijdens één van onze reizen voor mij op maat gemaakt. Hij stond symbool voor het leven dat ik was kwijtgeraakt. Die jurk weer aan kunnen was mijn doel. Ik kan deze jurk al weer bijna 2 jaar aan en heb weer reizen naar Azië gemaakt. Ik heb mijn leven terug dat ik wil hebben. Ik heb energie en voel mij gezond en jong. 

Omdat je voldoende en lekker blijft eten is het makkelijk vol te houden

Minder of weinig eten hou je maar kort vol. Je lichaam gaat over in de hongerstand en gaat dus minder verbranden. Ga je vervolgens weer “normaal” eten terwijl je minder verbrandt, dan kom je 2 keer zo snel aan. Je gaat stap voor stap je eetpatroon aanpassen zodat je af gaat vallen. Bij iedere stap worden praktische tips gegeven om je gezondheid en je voeding te verbeteren. Je gaat stap voor stap je doel te bereiken.

 • Bepaal je doel: Hoeveel wil je afvallen? (ik ben 18 kilo afvallen)
 • Een blijvende oplossing voor je gewichtsprobleem (je blijft op gewicht)
 • Nooit meer snaaien en graaien (voldoende en lekker eten)
 • Stap voor stap naar een gezond eetpatroon (ik ben al 2 jaar niet ziek)
 • Nooit meer op dieet ( en leuke kleding aan )
 • Weer trots op jezelf kunnen zijn

Zonder verandering zal je niet afvallen

“Hoe verleidelijk het ook was toen gister de hele afdeling lunch bestelde op het werk, ik heb genoten van een heerlijke salade! En ik ben trost op mezelf!! Ik heb nee gezegd!”– Yvon “Het wordt steeds interessanter om te lezen! Helemaal waar ik naar op zoek ben!!”-Wilma “In een maand ben ik 3,5 kilo afgevallen. Ik ben tevreden! Nu nog een paar kilo en ik zit weer op een goed gewicht voor mijn lengte!! Het heeft tijd nodig, maar ik weet dat het me gaat lukken!”-Jolanda

Minder gewicht, Meer energie

Het is een programma met veel praktische informatie…

– Weet jij dat in een potje rode kool 6 suikerklontjes zitten? – Weet jij dat sport een oneconomische manier is om af te vallen? – Waarom moet je juist niet minder eten om af te vallen? – Weet jij waarom je aankomt terwijl je “gezond eet”?

Afvallen zonder Honger te hebben

 • Afvallen Zonder honger te hebben
 • Wel lekker blijven eten
 • Op een gezonde manier afvallen
 • Geen zware fitness
 • Makkelijk vol te houden
 • Met een blijvend resultaat. Nooit meer een Jojo.

En nog veel meer!

boeken blijvend afvallen -Praktische tips om verleidingen te weerstaan

-Informatie over gezonde voeding

-Recepten voor ontbijt, lunch en avondeten

-Ontdek de manier voor een blijvend resultaat

-Tijdens het programma krijg je 6 bonus-boeken

-Veilig betalen  iDEAL-klein   paypal   visa mastercard

 

Kies nu het hele programma!

Wil je naast de Theorie ook de Praktijk. Je hebt nu de keuze tussen het boek Blijvend Afvallen of samen met het Receptenboek Gezond en Lekker het complete programma.
Beide boeken samen Nu extra voordelig! Je hebt gegarandeerd resultaat.

Receptenboek Gezond en Lekker

met kortingscode €14,95

Deze 2 boeken samen

Gebruik de kortingscodes die gegeven worden
boek blijvend afvallen
Blijvend Afvallen, nu in prijs verlaagd

petra chinese jurk.1

Share