Blijvend Afvallen terwijl je geniet van lekker eten

Blijvend Afvallen zonder Sport, Pillen, Dieet of Honger gevoel. Zo makkelijk is het!

Heb jij genoeg van alle diëten? Heb jij genoeg van JoJo effecten, honger gevoel of spierpijn? Heb je alles al geprobeerd en heb nog steeds geen resultaat? Vind je jezelf nog steeds te zwaar en heb je te weinig energie? Zit je jurk te strak en wil je vol zelfvertrouwen leuke kleding aan?

Ontdek blijvend afvallen

 

Blijvend Afvallen zonder elke week te moeten zweten in een sportschool

Sport is een oneconomische manier om af te vallen. Het is zelfs bewezen dat het goede voornemen om te gaan sporten vaak overgewicht veroorzaakt!

We weten allemaal dat je veel inspanningen moet leveren om maar weinig af te vallen. We beulen onszelf af in de sportschool. Vaak is dit zonder resultaat. Het is zelfs bewezen dat mensen die zich voornemen om af te vallen door te gaan sporten op de langere termijn aankomen. Mensen die gaan sporten verbranden opeens meer calorieën. Je lichaam is dit niet gewend. Je lichaam vraagt dan om extra voeding. Kortom: je krijgt trek. Veel mensen kunnen deze constante vraag aan voedsel niet weerstaan. Onbewust eet je de extra verbrande calorieën er weer bij, zodat het resultaat nul of zelfs negatief is.

Sporten moet je leuk vinden anders hou je het niet vol. Veel mensen houden hun goede voornemen om te gaan sporten niet vol. De sportscholen puilen altijd uit in januari, maar na verloop van tijd zijn de nieuwe leden verdwenen. Je moet echt van sport houden om de discipline vol te houden. De extra inname van calorieën, die snel een eetgewoonte zijn geworden, gaan gewoon door.  Als je stopt met sport dan verlaagt je verbranding. De inname van calorieën blijft hoog door de eetgewoonte die je verkregen hebt tijdens het sporten.  Op langere termijn wordt je dikker van je goede voornemen. Het is bewezen dat er meer mensen aankomen van dit goede voornemen dan afvallen.

Wil jij makkelijk afvallen?

Met blijvend afvallen hoef je niet naar de sportschool!

Blijvend Afvalen zonder pillen, shakes of poeders

Afvallen met pillen, shakes of poeders is ongezond en zorgt voor een JoJo effect. Voor je het weet kom je er weer van aan totdat je meer weegt dan voor je ging afvallen.

Als je de calorie-inname drastisch gaat beperken dan gaat je lichaam op zoek naar andere energiebronnen dan glucose en vetten. Dan kom je uit bij de eiwitten die in je spiermassa zit. Je wordt dan letterlijk een kannibaal en eet je eigen lichaam op. Omdat spierweefsel veel water bevat, lijkt het of je nog succesvol bent ook in het afvallen. In werkelijkheid verlies je geen vetmassa, maar spiermassa en water.

Hoe meer spiermassa je lichaam bevat hoe hoger je verbranding is. Als je dus stopt met het crashdieet waarbij je op het eind minder spiermassa overhoudt, dan vliegen de kilo’s er weer aan omdat je lichaam je glycogeenvoorraad en waterhuishouding probeert te herstellen. Het water drink je er zo weer bij. Ook het vetweefsel wordt snel weer opgebouwd. Met andere woorden verlies je spieren, maar bouw je later sneller vetweefsel op.

Wil jij makkelijk afvallen?

Met blijvend afvallen hoef je niet aan de shakes of repen!

Blijvend afvallen zonder Dieet

Van een dieet val je niet af.

  • Een dieet altijd tijdelijk is. Dus het effect is altijd tijdelijk. Uiteindelijk wordt je zwaarder dan voor je dieet.
  • Een dieet beperkt je keuzes. Wij houden er niet van om beperkt te worden.
  • Eten gaat je leven domineren. Eten moet je leven niet gaan domineren! Eten is een plezierig onderdeel van het leven. Op het moment dat je zegt: “Ik mag dit niet eten of ik mag maar weinig eten”, dan offer je echt iets op. Je zult je tekort gedaan, ellendig en hongerig voelen.
  • Je voelt jezelf hongerig en ellendig. De meeste mensen zeggen ook dat ze een dieet volhouden. Het komt aan op een enorme wilskracht. Met alle verleidingen van snel eten die om ons heen in de samenleving zijn, moet je wel heel sterk in je schoenen staan om het vol te houden. Daarom falen mensen al voordat ze goed en wel begonnen zijn met een dieet. De eerstvolgende keer dat je weer mag eten zal je de schade flink inhalen. Als je op dieet bent dan eet je nooit minder, maar meestal meer.
  • Je komt aan van een dieet. Mocht je die enorme discipline en wilskracht opbrengen om het dieet vol te houden en heb je het gewicht bereikt dat je wilt hebben, dan hoef je niet meer te lijnen. Na een enorme discipline worden de teugels gevierd en mag je alles eten wanneer en hoeveel je maar wilt. Voor dat je het weet zit je dan op het gewicht dat je had toen je aan het dieet begon. Misschien nog wel zwaarder. Het is een vaststaan feit dat het overgrote deel van de dieetproblemen er op langere termijn toe leiden dat mensen eerder aankomen dan afvallen.

Wil jij makkelijk afvallen?

Blijvend Afvallen is geen dieet!

 

Makkelijk afvallen omdat je voldoende en lekker blijft eten

Minder of weinig eten hou je maar kort vol. Als je weinig eet gaat je lichaam over in de hongerstand en verbrandt je voeding minder snel. Ga je vervolgens weer “normaal” eten terwijl je minder verbrandt, dan kom je 2 keer zo snel aan.

Bij deze methode mag voldoende en lekker blijven eten.

Met blijvend afvallen mag je zoveel van je favouriete voedsel eten als je maar wilt, zo vaak als je maar wilt, en daarbij zoveel wegen als je zelf wilt. Je hoeft niet op dieet, je hoeft geen speciale oefeningen te doen, je hebt geen wilskracht of hulpmiddeltjes nodig en je zult nooit een gevoel hebben dat je iets moet missen.

In 10 weken lang ga je stap voor stap je doel bereiken.

  • Een blijvende oplossing voor je gewichtsprobleem
  • Nooit meer snaaien en graaien
  • Gezond en vol energie
  • Nooit meer op dieet
  • Voel je vol zelfvertrouwen, trots en aantrekkelijk

Wil jij makkelijk afvallen?

Zonder verandering zal je niet afvallen

Als je op deze weg blijft doorgaan dan zul je niet afvallen. Er moet iets veranderen en blijvend afvallen helpt je daarbij. Maar jij moet de eerste stap zetten.

De rode Chinese jurk is tien jaar geleden op maat voor mij gemaakt. In de tussentijd ben ik door ziekte 15 kilo aangekomen. Met de methode van blijvend afvallen ben ik daarna 18 kilo afgevallen. Ik ben nu een aantal jaren op gewicht, heb veel energie en voel mij gezond en jong.

En ik ben niet alleen.

“Hoe verleidelijk het ook was toen gister de hele afdeling lunch bestelde op het werk, ik heb genoten van een heerlijke salade! En ik ben trost op mezelf!! Ik heb nee gezegd!”– Yvon

“Het wordt steeds interessanter om te lezen! Helemaal waar ik naar op zoek ben!!”-Wilma

“In een maand ben ik 3,5 kilo afgevallen. Ik ben tevreden! Nu nog een paar kilo en ik zit weer op een goed gewicht voor mijn lengte!! Het heeft tijd nodig, maar ik weet dat het me gaat lukken!”-Jolanda

Veel mensen gingen je voor en zijn enthousiast over blijvend afvallen. Zij hebben allemaal de stap gezet om te veranderen en zijn enthousiast over het resultaat.

Makkelijk afvallen met een blijvend resultaat

boek blijvend afvallen

Afvallen Zonder honger te hebben
Wel lekker blijven eten
Makkelijk vol te houden
Geen zware fitness
Op een gezonde manier afvallen
Met een blijvend resultaat. Nooit meer een JoJo

 

garantieProbeer het 30 dagen uit zonder risico!

Niet goed, geld terug. Ik ben overtuigd dat blijvend afvallen je gaat helpen. Je krijgt de garantie dat je je geld terugkrijgt als je binnen dertig dagen beslist dat je hiermee niet afvalt. Je hebt 30 dagen om blijven afvallen uit te proberen.

Dus we spreken af dat je bijna de helft van de 10 weken mag uitproberen. Beslis je dan dat je niet verder wilt gaan, dan krijg je je geld terug en mag je de al ontvangen informatie houden.

Dit is een aanbod dat je niet kan laten lopen.

 

Het is een programma met veel praktische informatie…

-Praktische tips om verleidingen te weerstaan
-Informatie over gezonde voeding
-Recepten voor ontbijt (oa. Smoothies recepten), lunch en avondeten
-Ontdek de methode voor een blijvend resultaat
– 6 bonus-boeken en meerdere films
-Veilig inschrijven en betalen

iDEAL-klein paypal visa mastercard

Nu met extra Korting!

laagste prijs garantieTijdelijk met korting! Tien weken lang begeleiding, waarin je geholpen wordt stap voor stap je doel te bereiken voor nog geen €2 per week!

Dat is uniek in Nederland of België.

Gebruik de kortingscode: CY2X4R
en begin direct!

Het is tijd voor verandering.

Na je inschrijving ontvang je direct het eerste bericht om te starten met blijvend afvallen! Begin vandaag.

boek blijvend afvallen


petra chinese jurk.1

Share