Afslankthee

Wat is Afslankthee?

Een afslankthee is een groene thee extract

afslanktheeWat is een afslankthee of groene thee extract?

Een afslankthee of groene thee extract is het concentraat van groene theebladeren. Het blad wordt met alcohol (of ee ander oplosmiddel) doordrenkt, en vervolgens verdampt, waardoor het extract overblijft. Het extract bevat dan alle essentiële eigenschappen van het groene thee blad. Het extract bevat veel meer van deze essentiële componenten en heeft daarom veel meer effect dan een los (deel van een) blad. Vandaar een afslankthee

Waarom wilt u afslankthee?

U wilt een afslankthee waardoor u afvalt, maar die toch gezond is. Evenals groene thee zit het extract boordevol plantaardige nutriënten, phytochemicaliën genaamd. Deze stoffen zijn sommigen van de sterkste, meest heilzame stoffen die de natuur voortbrengt. De phytochemicaliën zijn rijk aan anti-oxidanten en bieden daarom bescherming tegen de schade die vrije radicalen in het lichaam kunnen toebrengen.

Bij vrije radicalen mist er letterlijk een onderdeel: zij hebben een ongepaard electron, waardoor ze onstabiel worden. Zij veroorzaken snelle kettingreacties en kunnen andere moleculen destabiliseren – dit is niet goed voor ons. De anti-oxidanten in groene thee extract neutraliseren deze vrij radicalen. Dit brengt verschillende positieve gevolgen met zich mee; het werkt ter behandeling van hoofdpijn, slechte vertering en het verlaagd de cholesterolspiegel in het bloed. Groene thee extract is niet alleen een leverancier van anti-oxidanten; onderzoek wijst ook uit dat groene thee extract de capaciteit van ons bloed verhoogd voor het opnemen van anti-oxidanten. Van het extract krijgen we dus niet alleen veel gezonde voedingsstoffen binnen, ons lichaam wordt ook in staat gesteld meer van deze gezonde voedingsstoffen vast te houden – het is net een Power-Up!

Een andere positieve werking van Groene Thee Extract is dat het het metabolisme verhoogt, met gewichtsverlies als gevolg: De afslankthee. Groene thee bevat WEL caffeïne, en wellicht denkt u dat dit het metabolisme verhoogt en meer energie geeft. Er is echter een onderzoek uitgevoerd waarbij evenveel caffeïne aan het lichaam werd toegediend dan de hoeveelheid caffeïne in groene thee. Het resultaat was dat de hartslag inderdaad hoger werd, maar het metabolisme niet; caffeïne op zichzelf had een ander effect. Sterker nog, onderzoek heeft uitgewezen dat Groene thee extract wel het metabolisme verhoogt, maar niet de hartslag. Dit maakt het veiliger dan andere afslankmiddelen op basis van kruiden. Hierdoor wordt groene thee een perfecte afslankthee.

Hieronder kunt u een uitgebreide lijst vinden van de voordelen van Groene Thee Extract:

• Philippines Medical Study toonde positieve resultaten in de behandeling van acné

•Het stimuleert uw immuunsysteem en helpt tandplaque te bestrijden.

• Het bevat ECGC, een krachtige anti-oxidant dat ongeveer 200 keer krachtiger is dan Vitamine E

• Er is aangetoond dat het helpt in de strijd tegen kanker, en bescherming biedt tegen leverschade

Hoe koop je een groene thee extract?

Indien u overweegt Groene Thee Extract te gaan gebruiken als afslankthee, dan is het belangrijk dat u zich eerst laat informeren over de risico’s voor de gezondheid. De caffeïne kan bijvoorbeeld voor sommige mensen een slechte uitwerking hebben. Het is daarom altijd van belang dat u eerst een professional raadpleegt voordat u een grote verandering in uw dieet maakt en deze afslankthee eraan toevoegt.

Als u alle feiten op een rijtje heeft en u kiest ervoor een groene thee extract te gaan gebruiken als afslankthee, dan is het belangrijk groene thee te kopen waar geen chemicaliën aan toegevoegd zijn.

De afslankthee wordt niet altijd in dezelfde vorm aangeboden. Sommige leveranciers verkopen het als mengsel,pillen of voegen er andere vitaminen, kruiden of chemicaliën aan toe. Koop daarom niet meteen het eerste flesje dat u tegenkomt waar ‘groene thee extract’ opstaat. Lees het etiketje en doe uw huiswerk. Wees verstandig. Wees veilig. Wees gezond.

Groene thee en afvallen

Ben je op zoek naar recepten?

De Afslank Receptenbijbel en Het Afslankplan hebben boeken met heerlijke recepten, waardoor het makkelijk is om vol te houden voor een blijvend resultaat.

Wil je begeleiding bij het afvallen?

Afvallen met Nederland en de FIT-methode kunnen je daarbij helpen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Share